CHP’li kadınlardan aşure etkinliği

CHP Kadın Kolları Milas İlçe Teşkilatı'nın Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği Aşure Günü etkinliğinde geniş bir katılımla yapıldı.CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Mat ve İlçe Kadın Kolları Yönetim...

CHP’li kadınlardan aşure etkinliği

CHP Kadın Kolları Milas İlçe Teşkilatı'nın Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği Aşure Günü etkinliğinde geniş bir katılımla yapıldı.

CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Mat ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Salıpazarı nedeni ile yoğun olan caddelerden olan Atatürk Bulvarı üzerinde kurduğu kazanlarda aşure dağıttı. 2 kazanda pişirilen aşureler yaklaşık 2500 kişiye ikram edildi. Saat 10.00’da başlayan etkinlik yoğun ilgi nedeni ile 2 saat sürmeden tamamlandı.

Ocak üzerinde bulunan aşureyi sıcak bir şekilde vatandaşlara sunan CHP Kadın Kolları adına kısa bir açıklama yapan CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Mat, “Muharrem Ayı’nın diğer aylar arasında farklı bir yeri olduğu gibi aşure gününün de diğer günler arasında daha farklı ve bir yeri ve bereketi var’’ dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.