CHP’Lİ GİRGİN’DEN SERT TEPKİ: “SARAYA GELİNCE PARA VAR AMA UÇAK ALMAYA PARA YOK”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Marmaris’ten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslenerek istifaya davet etti.  Girgin, “Üzülerek görmekteyiz ki memleketin her tarafı ateşe verilmiş durumda. Ama yine üzülerek...

CHP’Lİ GİRGİN’DEN SERT TEPKİ:  “SARAYA GELİNCE PARA VAR AMA UÇAK ALMAYA PARA YOK”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Marmaris’ten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslenerek istifaya davet etti.  Girgin, “Üzülerek görmekteyiz ki memleketin her tarafı ateşe verilmiş durumda. Ama yine üzülerek görüyoruz ki, iş bilmez yöneticilerimizin elinde memleketimiz heba oluyor. Saraya gelince para var ama uçak almaya para yok” dedi.

Sinem Karakaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Marmaris’te çıkan yangının ardından bölgeye gitti. Sosyal medya hesabında video yayınlayan Milletvekili Girgin, memleketin iş bilmez yöneticiler tarafından heba olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslenerek istifaya davet eden Girgin, “Bir sabotaj varsa, kundaklama varsa, bunun hesabı sorulur. 9 tane filo alınıyor bu ülkeye. 630 milyon liraya saray yapılıyor. Nerede bu uçaklar? Saraya gelince para var ama uçak almaya para yok. Bu inadınız niye?” diyerek tepkisini dile getirdi.

CHP’li Milletvekili Girgin, açıklamasında şunları söyledi:

“Üzülerek görmekteyiz ki memleketin her tarafı ateşe verilmiş durumda. Ama yine üzülerek görüyoruz ki, iş bilmez yöneticilerimizin elinde memleketimiz heba oluyor. Ben buradan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sormak istiyorum. Defalarca söyledik, yüz kere soru önergesi verdik. Bu uçaklar nerede? 9 tane filo alınıyor bu ülkeye. 630 milyon liraya saray yapılıyor. Nerede bu uçaklar? Tarım ve Orman Bakanının biraz utanması arlanması varsa derhal istifa etsin. Elbette burada bir sabotaj varsa, kundaklama varsa, bunun hesabı sorulur. Ancak yanan orman yandı. Canlılar, kuş, kurt hepsi gitti. Bunun hesabını kim verecek? Yazıklar olsun. Saraya gelince para var ama uçak almaya para yok. Bu inadınız niye? Bunun da hep beraber hesabını soracağız. Bunların da sonuna kadar takipçisi olacağız.”

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.