CHP’li gençlerden köy ziyaretleri

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları ile CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları üyeleri, Mumcular beldesinde bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu.Ziyaretlere CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Mumcular Gençlik Kolları...

CHP’li gençlerden köy ziyaretleri

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları ile CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları üyeleri, Mumcular beldesinde bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlere CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Mumcular Gençlik Kolları Başkanı Kani Karaya ile gençlik kolları üyelerinin yanı sıra CHP Mumcular Belde Başkanı Şakir Kara da eşlik etti.

Partili gençler Mumcular belde merkezindeki Muhammet Işık’a ait Atam Çayevi ve Vavril Kahvehanesi’nde belde sakinleriyle bir araya geldi. Burada kısa bir ziyaret gerçekleştiren gençler köylere geçtiler. Kemer, Tepecik ve Bahçeyakası köylerini ziyaret eden gençlik kolları üyeleri ilk olarak Kemer’de bulunan Mustafa Kaldırcak’a ait Dutlu Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Mumcular Gençlik Kolları Başkanı Kani Karakaya, artık büyükşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüştüğünü bu nedenle herhangi bir sorunları olduğunda her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.