CHP’den MUTSO’ya ziyaret

Kurum ziyaretleri kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MUTSO), ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Teşkilatı ve Milletvekillerini Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş makamında ağırladı. Ziyarette...

CHP’den MUTSO’ya ziyaret

Kurum ziyaretleri kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MUTSO), ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Teşkilatı ve Milletvekillerini Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş makamında ağırladı. Ziyarette bulunan heyet arasında CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, CHP Meclis Üyesi Rana Bozkurt, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Başkan Yardımcıları Hasan Balı ve Suat Özbek ve partililer yer aldı.

Ziyaretlerin amacı hakkında açıklama yapan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel: “Partimiz bugün 20 ilde 20 tane parti meclis üyesini görevlendirdi. O illerde milletvekilleri ve belediye başkanları ile ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Meslek odalarını ve demokratik kitle örgütlerini sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekteyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdik. 29 Aralık Pazartesi günü de bu temaslardan sonra kendisinin başkanlık yapacağı bir toplantıda 20 ilde eş zamanlı yapılan ziyaretler ve toplantılarla ilgili bir değerlendirme yapılacak. Sizlerin sorunlarını parti meclisimize ve Genel Başkanımıza taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

CHP olarak temiz bir toplum, temiz bir siyaset, siyasetin finansmanının şeffaf olması ve kent yönetimlerinden ülke yönetimlerine kadar dürüstlük ilkesiyle bir yönetim anlayışını savunduklarını kaydeden Milletvekili Özel şunları söyledi: “Özellikle iş dünyasının üzerindeki siyasi ve ekonomik baskıları hafifletip herkesin kendi işini özgürce yapabileceği, siyasi görüşleri ve toplumla ilgili kaygıları olduğunda ekonomik bir baskı unsuru olarak haksız denetimlerin uygulanmayacağı bir ülke vaat ediyoruz. Özellikle sanayi ve ticaretin önündeki her türlü engelin kaldırılacağı ve devletin yapması gereken inovatif yaratıcı alanlarda geleceğe dönük yatırımların yapılacağı bir seçim bildirgesi ile yola çıkacağız. Bu dönem seçim bildirgesini tüm milletvekilleri, tüm örgütlerimiz ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte tartışarak, tüm toplumu kucaklayan bir bildirgeyle çıkmak istiyoruz. Bunun diğer partilere de örnek olmasını istiyoruz.”

CHP Heyetine çalışmaları için kolaylıklar ve başarılar dileyerek sözü alan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş: “Biz yarı resmi sivil toplum kuruluşu olarak ilin ekonomisini geliştirmekle ilgili projelerde görevimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Biz de Odalar Birliği olarak bazı konularda sık sık görüşlerimizi bildiriyoruz. Bunlar arasında en önemlilerinden biri de siyasi partiler kanunun değiştirilmesi hususunda. Bu konuda yapılacak değişiklikler ile Türkiye’deki siyasi ortamın çok daha sağlıklı olacağını öngörüyoruz. Tüm partilerimiz buna destek verirse siyasetimiz daha iyi yere gidecektir diye düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.