CHP Marmaris’te tarihi gün

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Marmaris’te düzenlenen üye katılım toplantısına katıldı. Yaklaşık 400 kişi CHP’ye katıldı.CHP Marmaris örgütünce Turban Tatil Köyünde yapılan toplantı CHP’nin...

CHP Marmaris’te tarihi gün

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Marmaris’te düzenlenen üye katılım toplantısına katıldı. Yaklaşık 400 kişi CHP’ye katıldı.

CHP Marmaris örgütünce Turban Tatil Köyünde yapılan toplantı CHP’nin 90. Yıl gösteri filmiyle başladı. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk “ Artık CHP zamanı Marmaris’te en az yüzde 80 oy bekliyorum. Muğla genelinde ise son yapılan araştırmada yüzde 50’nin geçildiğini, şubat ve mart ayında bu sayının yüzde 60 – 70’leri geçeceğini söyledi. Bu oranlar CHP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir.” dedi.

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Gürün, 30 Mart Belediye seçimlerinin çok önemli olduğunu yeni Büyükşehir seçimlerinden sonra kurulacak ekibin Seydikemer’den Marmaris’e, Bodrum’dan Kavaklıdere’ye kadar yeni gelecek olan ekibin yöneteceğini ve CHP’nin mutlaka 13 + 1 yani 13 İlçe Belediye ve bir Büyükşehir Belediye tarafından yöneteceğini söyledi. Gürün, bu konuda asla alçak gönüllü olunmayacağını mutlaka 13 + 1 ile 31 Mart sabahı Muğla’nın kazanacağını iddia etti. Gürün; “Büyükşehir yasasının köyler ve beldelerde elverdiği oranda en üst noktada hizmet vermeye çalışacağız ve Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi, genel iktidara geldiğimizde ilk yapacağımız iş, köy tüzel kişiliklerin iadesini yapacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından CHP saflarına katılanların rozetleri tek tek takıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.