CHP ADAYINA SORU YAĞMURU

Muğla Hür Düşünce Platformu, yerel seçimler öncesi adayları ağırlarken, son toplantıda CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, platform üyeleri tarafından soru yağmuruna tutuldu.Muğla’nın en faal platformlarından...

CHP ADAYINA SORU YAĞMURU

Muğla Hür Düşünce Platformu, yerel seçimler öncesi adayları ağırlarken, son toplantıda CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, platform üyeleri tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Muğla’nın en faal platformlarından birisi olan Hür Düşünce Platformu üyeleri yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylarını ağırlıyor. Yemekli toplantıya katılan Belediye Başkan adayları projelerini platform üyelerine aktarırken, soruları da cevaplıyor.

Platformun son toplantısına CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş davet edildi. Osman Gürün’ün programı nedeniyle katılamadığı toplantıya Menteşe adayı Bahattin Gümüş CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Belediye Meclis üyesi adayları katıldı. Gümüş seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladıkları projeleri aktardıktan sonra platform üyelerinin sorularını cevapladı. Ulaşım, istihdam, planlama, barınma, imar, sosyal projeler, turizm ve konut gibi birçok alanda platform üyeleri CHP Menteşe adayına soru yağmuruna tuttu.

Toplantının açılışında konuşan Hür Düşünce Platformu Dönem Başkanı Nevzat Özbey, CHP adayına platform hakkında bilgi verdi. Platform içinde her siyasi düşünceden üyelerin bulunduğunu belirten Özbey, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan adaylarının fikirlerini, düşüncelerini ve projelerini dinleme, üyelerin yerel yönetimlere talip olan adaylara da soru sormalarına imkân tanıdıklarını açıkladı.

Soruları cevaplayan Gümüş, katılımcı bir yönetim anlayışı ile Menteşe’yi yönetmek iç in yola çıktıklarını belirtti. Gümüş, “Muğla’nın Büyükşehir olması ile birlikte belde ve köyler ile birlikte Menteşe’nin mahalle sayısı 48’e çıktı. Bugüne kadar İl Özel İdare tarafından hizmet götürülen köyler artık mahalle oldu. Biz öncelikle Menteşe’nin imar planını yeniden ele alacağız. Ortak akıl ve ortak fikirlerle çözüm yolu bulacağız. Hiçbir projeyi halkımızın rızası olmadan yaşama geçirmeyeceğiz. Halkımızı yapamayacağımız işler ve projeler konusunda yanıltmayacağız. Her kesimi dinleyip, her kesimin fikirlerini alacağız. Köylerde de, kent merkezindeki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetlerden yararlandıracağız. Köylerimizde halk pazarları oluşturup, kendi ekonomilerine katkı sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.