Cenazeler THY ile taşınabilecek

THY ve Bodrum Belediyesinin yaptığı işbirliğiyle cenazelerin taşınması konusunda acılı günlerinde vatandaşlara kolaylık sağlandı. İmzalanan protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Bodrum’dan Türkiye’nin...

Cenazeler THY ile taşınabilecek

THY ve Bodrum Belediyesinin yaptığı işbirliğiyle cenazelerin taşınması konusunda acılı günlerinde vatandaşlara kolaylık sağlandı. İmzalanan protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Bodrum’dan Türkiye’nin tüm iç hat uçuş noktalarına ücretsiz olarak taşınabilecek.

Türk Hava Yolları (THY) Kargo Başkanlığı ile Bodrum Belediyesi arasında “İç Hat Uçuşlarında Cenazelerin Taşınması Protokolü” imzalandı.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un makamında gerçekleşen protokol töreninde Başkan Mehmet Kocadon yanı sıra THY İzmir Kargo Müdürü N.Elif Yaylalı ve THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı ile Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Mehmet Değermenci yer aldı.

Yapılan törende taraflar arasında imzaların atılmasıyla Türk Hava Yolları, Bodrum’dan cenazesini ücretsiz olarak Türkiye’nin herhangi bir iç hat uçuş noktasına taşıyacak olan cenaze sahiplerinden de en fazla 2 kişi olmak şartıyla %20 oranında uçuş ücretlerinde indirim uygulamasına da gidiyor.

Vatandaşların özellikle acılı günlerinde Bodrum Belediyesi olarak hep yanlarında olduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İmzaladığımız ve yürürlüğe girmiş olan protokol ile birlikte Bodrum’da cenazesi olan vatandaşlarımız, cenazesini, Bodrum Havalimanından Türkiye’nin herhangi bir yerine taşıyabilecek.” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.