Çelik’ten Vali Çiçek’e ziyaret

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Turizm Haftası" nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları Filiz Karacaağaç ve Kaan Erge Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında...

Çelik’ten Vali Çiçek’e ziyaret

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Turizm Haftası" nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları Filiz Karacaağaç ve Kaan Erge Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Turizmin ilimizin en önemli gelir kaynaklarından biri olduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Turistlerin güvenliği ve memnuniyeti turizmin devamlılığı açısından önemlidir. Ziyaretçi sayımızı ve turizmden elde edilen geliri ancak turist memnuniyeti sağlayarak arttırabiliriz.” dedi.

İlimizin doğal güzellikleri kadar manevi değerlerini ve kültürünü de turizmin hizmetine sunulmasının ve bu manevi mirasın gelecek kuşaklara aktarılmasının önemli olduğunu vurgulayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik: “Her sene olumsuzluklar olabilir. Biz bunu yönetmeyi başarabiliyoruz. Her duruma karşı planlarımız var. Teşvik ve destekler ile turizmin olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi için çabalıyoruz. Turizmdeki olumsuzlukları en az düzeye indirmek ve doğru adımlar atmak için Sivil Toplum Kuruluşları ve eğitim kurumları ile birlikte senkronize hareket edebilmeliyiz. Krizler iyi yönetilirse fırsata dönüştürülebilir. Kriz dönemlerinde kaliteli ve iyi hizmetle tercih sebebi olunabilir.” ifadelerini kullandı.

Toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, mevcut kültürel ve doğal değerlerimize sahip çıkılmasını sağlamak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, iç turizmi canlandırmak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla,  Turizm Haftası ilimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.