Çeker: Koltuk doldurmaya gelmedim

Muğla’da geçtiğimiz hafta göreve başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla’da görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları ile tanıştı. Çeker, Muğla’nın devam eden ve yapılması gereken...

Çeker: Koltuk doldurmaya gelmedim

Muğla’da geçtiğimiz hafta göreve başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla’da görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları ile tanıştı. Çeker, Muğla’nın devam eden ve yapılması gereken çok sayıda tesisi bulunduğunu belirtirken, oturup koltuk doldurmak yerine hizmet üretmeyi amaçladığını açıkladı.

Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker, En kısa sürede hem tesisleşme açısından hem de sportif başarı açısından Muğla’yı önce ülkemizde daha sonra da, uluslararası arenada olması gereken yere taşıyacağımıza inanıyorum. Yoğun bir programımız var. Özellikle tesisleşme açısından. Şuanda programa alınmış, halen ihaleye yapılmaya çalışma aşamasına gelinmiş, ancak yer ile ilgili arazi ile ilgili ufak tefek problemleri olan yatırımlar var. Onlar da en kısa sürede aşılıp ihalesi yapılıp kısa bir süre içerisinde Muğla’mıza kazandırılmak istiyoruz. Bunun yanında 2013 yatırım programına alınmış 4 projemiz var. Ancak yer tespiti yapılamadığından bekliyor. Muğla şehir merkezinde 3 bin kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve bunun yanında yeni projeler adı altında tip proje olan İl ve İlçeler için yapılmış Spor Bakanlığımızın projeleri var. Muğla’mızın 100. yılında 100 eser projesi kapsamında inşallah 11 tane projeyi Muğla’ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kazandırmak istiyoruz. Bizim ödenek ve ya kaynak ile ilgili bir sıkıntımız yok. Sadece arazi sorunumuz var, ama onları da aşacağız. Hem sportif başarıda, hem de tesisleşme noktasında Muğla’mızın şanslı olduğuna inanıyorum. İnşallah bize düşen bu görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerinde getirir mutlu bir şekilde de Muğla’dan ayrılırken görev sorumluluğumuzu yapmış olmanın zevki ve şevki ile mutlu bir şekilde ayrılırız. Muğla’ya hizmet etmek zorundayız. Başta sayın valimiz olmak üzere bu bütünleştirici ortamda ben de görevde olduğumuz süre içerisinde bunu başarıp Muğla’ya layık olduğu şekilde gerekli olan yatırımlar yapılacaktır. İhtiyaç noktasında geçekten Muğla’nın tesis ihtiyacı var. Ne kadar tesis yapsan dahi neticede hızlı gelişen bir nüfusa sahibiz. Sürekli ihtiyaç doğacaktır. Bugünün şartlarında, ihtiyacımızı karşılayacak noktasında tesisimizin olduğunu söyleyemem. Muğla’ya sadece koltuğu doldurmak için gelmedim. Benim amacım Muğla’ya hizmet etmek” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.