Çeker, hızlı başladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Bekir Çeker ayağının tozu ile Şube Müdürleri ile birlikte Muğla Merkez de ve ilçelerde yapılacak yatırımlar için planlanan tesis alanlarını gezdi. İlk olarak Muğla...

Çeker, hızlı başladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Bekir Çeker ayağının tozu ile Şube Müdürleri ile birlikte Muğla Merkez de ve ilçelerde yapılacak yatırımlar için planlanan tesis alanlarını gezdi. İlk olarak Muğla Valisi Fatih Şahin'le görüştükten sonra ilçelerde ki alanları gezen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla'nın tesisleşme yönünden çok geride kaldığını söyleyerek 1-1.5 yıl gibi kısa bir sürede Muğla'ya hak ettiği tesisleri kazandırmayı planladıklarını söyledi.

Muğla'nın Türkiye'nin önemli illerinden birisi olduğunu söyleyen Çeker, “Sayın Başbakanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımız Muğla'ya büyük önem veriyor. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere herkesin desteği ile kısa sürede Muğla'nın bu tesis yoksunluğunu gidereceğimize inanıyorum. Önemli olan genç ve çocuklarımızdır.mevcut tesislerin yeterli olmadığı hemen göze çarpıyor. Sportif etkinlik ve faaliyetlerimiz devam ederken hızlı bir şekilde tesisler için start vermeliyiz” dedi.

Tesislerin yapılacağı alanların son derece önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “hep birlikte en faydalı ve en hızlı gerçekleştirilebilecek alanı tespit etmeliyiz” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.