Çatıda protesto eylemi

Menteşe ilçesinde katlı otoparkın çatısına çıkan bir grup genç kız tarafından kadın cinayetlerine yönelik pankart açıldı.Türkiye’de son dönemde artan kadın cinayetlerini protesto etmek isteyen 4 genç kadın Muğla’nın...

Çatıda protesto eylemi

Menteşe ilçesinde katlı otoparkın çatısına çıkan bir grup genç kız tarafından kadın cinayetlerine yönelik pankart açıldı.

Türkiye’de son dönemde artan kadın cinayetlerini protesto etmek isteyen 4 genç kadın Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 katlı otoparkın çatısına çıkarak pankart açarak kadın cinayetlerini protesto etti. Katlı otoparka ait çatıdan “Kadın katillerinden hesap soracağız #Cansel için susmayacağız yeryüzü kadınları” yazılı pankart atan ve bir süre slogan atan gençleri vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Bir süre slogan atan gençlere ilk müdahale katlı otoparkta bulunan bir kadın güvenlikçiden geldi. Eylemcilerin arasında giren kadın görevli asılan pankartı yerinden sökerek eylemi sonlandırdı. Herkesin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen eylemde olay yerine gelen polis ekipleri 4 genç kızı ifadesi alınmak üzere Komiser Hamdi Bey Polis Karakolu’na götürdü.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.