Çarptığı kadını ölüme terk edip ormanda saklanmış

Fethiye’de aracı ile seyir halinde iken 41 yaşındaki Nurgül Acar adlı kadına çarptıktan sonra kaçan şahıs 50 güvenlik kamerasında 16 saat süren inceleme sonucu yakalandı.Fethiye ilçesinde aracıyla çarptığı kadını ölüme...

Çarptığı kadını ölüme terk edip ormanda saklanmış

Fethiye’de aracı ile seyir halinde iken 41 yaşındaki Nurgül Acar adlı kadına çarptıktan sonra kaçan şahıs 50 güvenlik kamerasında 16 saat süren inceleme sonucu yakalandı.

Fethiye ilçesinde aracıyla çarptığı kadını ölüme terk ederek hava kararana kadar ormanda gizlenen şahıs, 50 kameranın 16 saat incelenmesinin ardından evinde yakalandı.

Esenköy Mahallesi Dont Ovası mevkiinde 10 Mayıs Pazar günü meydana gelen kazada, komşusunun yemek davetinden dönerken karşıdan karşıya geçmeye çalışan Nurgül Acar’a (41) aracıyla çarpan şahıs olay yerinden kaçmıştı. Park halindeki iki araca daha çarparak yere düşen Acar, hayatını kaybetmişti.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, beyaz renkli olduğu ifade edilen aracın bulunması için çevredeki 50 iş yerinin güvenlik kameralarını 16 saat boyunca inceledi. Plakanın tespit edilmesi üzerine, Fethiye Çamköy Mahallesi’ndeki adreste arama yapıldı. Evin altında, üzeri kilimle örtülmüş ve etrafı kasalarla çevrilerek gizlenmiş 07 ZL 927 plakalı aracı bulan polis ekipleri, sürücü Cemal Ö.'yü (22) evinde gözaltına aldı.

Ormanda saklanmış

Yapılan sorguda, Cemal Ö.'nün, sözlüsü H.U. ile alışveriş yapmak için Fethiye’ye geldiği ve akşam H.U.'yu Esenköy Mahallesi’ndeki evine bırakmaya giderken Dont mevkiinde kazaya karıştığı tespit edildi. Sözlüsünü bıraktıktan sonra Karaçulha Mahallesi’ndeki bir ormanlık alanda havanın kararmasını bekleyen Cemal Ö.'nün, akşam olunca aynı yoldan evine geri döndüğü ve aracını sakladığı anlaşıldı. Gizlenmiş şekilde bulunan araç, polis tarafından incelenmek üzere otoparka çekildi. Gözaltına alınan sürücünün ifadesinde, “Bir şeye çarptık ama neye çarptığımızı görmediğim için yola devam ettim” dediği öğrenildi. Sorgusu devam eden Cemal Ö.'nün bugün adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.