CANBAZOĞLU’NDAN MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak için Muğla’ya geldi. Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ve diğer bazı yöneticiler ile birlikte emniyet teşkilatını ziyaret ederek,...

CANBAZOĞLU’NDAN MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak için Muğla’ya geldi. Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ve diğer bazı yöneticiler ile birlikte emniyet teşkilatını ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri ve geleceğe dönük çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Sinem Karakaya

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, il merkezi ve ilçelerde bazı temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya geldi.

Derneğin Ege Bölgesi Başkanı Erhan Sayın, Milas İlçe Başkanı Mehmet Tavaslı ve Milas İlçe Kültür Koordinasyon Başkanı Mevlüt Korkmaz ile birlikte Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay’ı makamında ziyaret ederek, Alay’a plaket takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ziyaretin ardından Derneğin Muğla İl Başkanı Sema Oray, Muğla İl Kültür Koordinasyon Başkanı Zeynel Abidin Gezici ve Muğla İl Kültür Koordinasyon Başkan Yardımcısı Sadiye Saka öncülüğünde düzenlenen ve derneğin diğer temsilcilerinin katıldığı kahvaltıda bir araya gelinerek, derneğin faaliyetleri ve geleceğe dönük çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Muğla’daki ziyaretlerin ardından Milas’a gelen Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, Ege Bölgesi Başkanı Erhan Sayın ile birlikte Milas’ta da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Canbazoğlu ilk olarak Derneğin Milas İlçe Başkanı Mehmet Tavaslı, Basından Sorumlu İlçe Başkanı Adem Kankaynar ve İlçe Kültür Koordinasyon Başkanı Mevlüt Korkmaz ile birlikte Milas İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. İlçe Emniyet Müdürü Akkaya’ya çalışmalarından dolayı teşekkür eden Canbazoğlu, bir de plaket takdim etti.

“ASKERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Milas İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan’ı ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümünü kutlayan ve ‘Dünya Türkleri’ olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Başkan Oya Canbazoğlu, “Askerimiz başımızın tacıdır. Türk askerinin cesaretini tarih boyunca tüm dünyaya defalarca kanıtlamış bir milletiz. Devletine, milletine sahip çıkarak bugüne kadar Hilalin gölgesine bile zeval getirmeyen tüm askerlerimize teşkilatlarım adına teşekkür eder, şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.

Canbazoğlu, gerçekleşen ziyarette Yarbay Fidan’a bir de plaket takdim etti.

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.