Çanakkale Müzesi Yatağan’dan geçti

Yatağan Kaymakamlığı, Yatağan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile getirtilen Çanakkale savaşlarını görsel olarak anlatan Çanakkale Müzesi Tırı Yatağan’da öğrencilere ve halka ücretsiz olarak...

Çanakkale Müzesi Yatağan’dan geçti

Yatağan Kaymakamlığı, Yatağan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile getirtilen Çanakkale savaşlarını görsel olarak anlatan Çanakkale Müzesi Tırı Yatağan’da öğrencilere ve halka ücretsiz olarak ziyarete açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürü Mustafa Akdere ve okul müdürleri de öğrencilerle birlikte tırı ziyaret ettiler. Çanakkale savaşlarını görsel olarak anlatan tırda, Çanakkale Savaşlarına katılan her millete ait değişik görüntüler kahramanlık destanını yazan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili görseller ve savaş kalıntıları sergileniyor.

Yatağan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal; “Bilindiği üzere bu günlerde Millet olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var.  Şehitlerimize çok üzülüyoruz. Milli birlik ve beraberliğimize katkı yapmak için Çanakkale savaşlarını görsel olarak anlatan Çanakkale müzesi tırını getirip ücretsiz olarak gösterime açtık”dedi

Tırı gezip bilgi alan öğrenciler ve vatandaşlar; “Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmamış bu günlere kolay gelinmemiş, herkes bu ülkenin kıymetini bilmeli çok duygulandık’ şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.