Çakır, “ Nerede kalmıştık” dedi

Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından yeni kurulan Menteşe Belediye Başkanlığı için CHP’de aday adayı bolluğu yaşanıyor. Aday adaylığını son açıklayan isim Muğla’da iki dönem Belediye başkanlığı...

Çakır, “ Nerede kalmıştık” dedi

Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından yeni kurulan Menteşe Belediye Başkanlığı için CHP’de aday adayı bolluğu yaşanıyor. Aday adaylığını son açıklayan isim Muğla’da iki dönem Belediye başkanlığı yapan ve Milletvekilliği için görevinden istifa eden Orhan Çakır oldu. Orhan Çakır, Merkez İlçe binasının bulunduğu Mustafa Muğlalı iş hanında kalabalık bir partilinin önünde aday adaylığını açıkladı.

‘Nerede kalmıştık’ diyerek söze başlayan Orhan Çakır, aday adayı olması ile ilgili gelen taleplere halkına karşı sorumlu bir insan olarak kayıtsız kalamadığını açıkladı. Orhan, “İftiharla ve gururla ifade edeyim ki, bu aday adaylığı sürecinde genç insanlardan kuvvet ve istikamet aldım. Ümidim o ki, bu genç insanların enerjisi ve teveccühü bizi iktidara taşıyacak. İkinci sebep, partimiz Türkiye’nin her yerinde yerel yönetimlerde iktidara yürüyor. Orhan Çakır olarak yerel yönetimlerde iktidara yürüyen partimizin bu yürüyüşünde ben de rol almak istedim. 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübem ve partimize oy vermiş halkımızın teveccühleri ve istekleri beni yeniden aday olmaya zorladı. Meclis ve yönetim kadrolarımızı büyük oranda gençleştiriyoruz. Ve tabi ki, kadın adaylarımız da layık oldukları şekilde yönetimlerde ve meclisimizde temsil edilecektir. Sosyal ve yapısal projelerimiz büyük oranda hazırlanmış olup, önümüzdeki günlerde ayrıntılı olarak halkımıza sunulacaktır. Kapısı halka açık, güler yüzlü ve halkla iç içe bir belediyecilik düsturumuz olacaktır. İktidarın muhalif belediyeler üzerindeki baskısı bahanesinin arkasına sığınmayacağız. Yasalarımızın her zaman halkımızın lehine yorumlanması gerekliliğine inanıyoruz” dedi.

Orhan Çakır’ın aday adaylığı tanıtımına İl ve Merkez ilçe başkanları, Belediye Başkanı Osman Gürün, Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Fevzi Topuz, Menteşe Belediye Başkan aday adayları, Orhan Çakır’ın eşi ve çok sayıda partili katıldı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.