Büyükşehir’den 46 kilometre çelik bariyer çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde ulaşımda vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmeleri için bugüne kadar 46 kilometre çelik bariyer montajı gerçekleştirdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı...

Büyükşehir’den 46 kilometre çelik bariyer çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde ulaşımda vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmeleri için bugüne kadar 46 kilometre çelik bariyer montajı gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri keskin viraj, şarampol ve uçurumun bulunduğu yol kenarlarında ‘koruyucu’ olarak da adlandırılan çelik bariyer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2016 yılı içerisinde Muğla genelinde 78,7 kilometre çelik bariyer (oto korkuluk) çalışması hedefleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu hedefin 46 kilometrelik kısmını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Datça ilçesi Mesudiye, Reşadiye yolunda çelik bariyer çalışmalarını tamamlarken, Marmaris ilçesinde Osmaniye, Bakırköy, Söğüt, Taşlıca yol güzergâhı, Menteşe ilçesinde Dirgeme ve yılanlı yolunda, Fethiye ilçesinde ise Faralya-Kabak Mahallesi yolunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

“Güvenli yollarla vatandaşları sevdiklerine ulaştıracağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç il genelinde daha güvenli, modern yollar için asfalt, sıcak asfalt, yol çizgi ve bariyer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. İl genelinde gerekli yerlere toplamda 78,7 kilometre çelik bariyer, (oto korkuluk) çalışması yapacaklarını, bunun da 46 kilometresini tamamladıklarını ve Bodrum, Milas, Fethiye, Köyceğiz, Menteşe ilçelerinde de gerçekleştirileceğini söyleyen Kılıç “Muğla’mızın yolları daha güvenli olacak ve bütün vatandaşlarımızı modern yollarla sevdiklerine ulaştıracağız” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.