Büyükşehir turnuvaya damga vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu yaz okulu masa tenisi öğrencileri, Bodrumda düzenlenen İstanbul Veteran Table Tennis Association Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında...

Büyükşehir turnuvaya damga vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu yaz okulu masa tenisi öğrencileri, Bodrumda düzenlenen İstanbul Veteran Table Tennis Association Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında hem kızlarda hem de erkeklerde birinci oldu.

Bodrum’da düzenlenen turnuvaya 15 yaş altı gruplarında 16 kız 25 erkek katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulu öğrencileri, erkekler grubunda birinci olurken kızlar grubunda hem birinci hem de ikinci oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan turnuvada dereceye giren öğrencileri tebrik ettiğini ve onlarla Büyükşehir Belediyesi olarak gurur duyduklarını söyledi.  Ali İnan; “Yaz Okulları; yaz aylarında çocukların boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri için çok önemli. Çocuklarımızın küçük yaşlarda sporla ilgilenmeye başlamaları gelecek yaşantılarını da etkileyecek.  Bu düşünce ile yaz okullumuzda farklı dallarda çocuklarımızla birlikte oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.