Büyükşehir Hizmet Tırı yola çıkıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı’nı yollara çıkarmaya hazırlanıyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi...

Büyükşehir Hizmet Tırı yola çıkıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı’nı yollara çıkarmaya hazırlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı projesi ile mobil sahne olarak kullanılabilen tırın Muğla’nın ilçelerine giderek kültür, sağlık, eğitim alanındaki hizmetleri vatandaşlara ulaştırması hedefleniyor.

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı ilk olarak, Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun “Beş Yıldızlı Rezalet” isimli oyunu için yollara çıkıyor. Turne programı kapsamında Muğla’nın farklı ilçelerinde ve mahallerinde oyunlarını mobil sahnede oynayacak oyuncular farklı bir heyecan yaşıyor. Provalarını mobil sahnede gerçekleştiren oyuncular, farklı ilçelerde, farklı mekanlarda oyunlarını oynayacakları için heyecanlı olduklarını söylediler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı projesi ile 13 ilçesi olan Muğla’da bütün vatandaşlara ulaşmak istediklerini söyledi. Başkan Gürün; “Muğla diğer büyükşehirlere göre coğrafi yapısı farklı bir şehir. Büyükşehir Belediye hizmetlerinin bütün vatandaşlarımıza ulaşması ve bizim de vatandaşlarımıza ulaşmamızda Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı aracı olacak. Kültür, eğitim, sağlık, konser, kütüphane gibi birçok farklı alanda kullanacağımız Büyükşehir Hizmet Tırı, coğrafi uzaklıkları ortadan kaldıracak. Bu tür hizmetlerin binalarda sınırlı kalmamasını, bütün vatandaşların her türlü etkinlikten, hizmetten haberi olmasını ve bu hizmetlerden yararlanmasını sağlayacak. Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı ile bütün ilçelerimize misafir olacağız.” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.