BURAK ERBAY YATAĞAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MUSTAFA AKTAŞCHP Muğla Milletvekili Burak Erbay,  geçtiğimiz Pazartesi günü Yatağan’a gelerek, İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz beraberinde yönetim kurulu üyesi Erkin Alpözen ile birlikte, bir takım ziyaretlerde bulundu.Muğla...

BURAK ERBAY YATAĞAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MUSTAFA AKTAŞ

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay,  geçtiğimiz Pazartesi günü Yatağan’a gelerek, İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz beraberinde yönetim kurulu üyesi Erkin Alpözen ile birlikte, bir takım ziyaretlerde bulundu.

Muğla CHP Milletvekili Burak Erbay ve beraberindekiler,  Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü’yü makamında ziyaret ettiler. Burada bir süre sohbet eden heyet daha sonra, Muğla Barosu Yatağan İlçe Temsilciliğine,  Tes-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik’e,  Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Suat Tekin’e, Yatağan Esnaf Odası başkanı Mustafa Kuzu’ya ve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru’ya makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Muğla CHP Milletvekili Burak Erbay, ziyaretleriyle ilgili gazetemize verdiği açıklamada, “Fırsat buldukça ilçeleri dolaşıp bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu defa da Yatağan’da, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü’ye ve zamanın yettiği kadar, sivil toplum kuruluşlarına ziyaret ederek sohbet edip fikir alışverişinde bulunduk.  Önümüzdeki günlerde tekrar gelerek uğrayamadığımız sivil toplum kuruluşlarına Muhtarlar derneğimiz ve mahalle ziyaretlerimiz devam edecektir. Halkımızın taleplerini İlgili kurumlara ve TBMM’ye taşıyarak sorunların çözümü için durmadan çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.