Bozüyükspor maçının hazırlıkları başladı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son maçları hafta sonunda oynanacak. 17.haftada Fethiye Şehir Stadında Bozüyükspor’u konuk edecek olan Fethiyespor son 4 maçta topladığı 12 puanla zirveye yaklaştı. Liderin 6 puan...

Bozüyükspor maçının hazırlıkları başladı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son maçları hafta sonunda oynanacak. 17.haftada Fethiye Şehir Stadında Bozüyükspor’u konuk edecek olan Fethiyespor son 4 maçta topladığı 12 puanla zirveye yaklaştı. Liderin 6 puan gerisinde 5.sırada yer alan Fethiyespor’un bu haftaki rakibi Bozüyükspor ise 17 puanla 11.sırada yer alıyor.

Fethiyespor ile Bozüyükspor en son geçen sezon play-off maçları yarı finalinde karşılaşmışlardı. Bu maç sonrasında Fethiyespor Bozüyükspor’u penaltı atışları sonrası elemiş ve ismini finale yazdırmıştı.

İstanbul Güngörenspor maçı sonrasında Pazartesi günü yenileme çalışması yapan oyuncular Bozüyük maçı hazırlıklarına bugün yapılan idmanla devam ettiler.

Ekrem Sarıçam’dan sonra sakatlar listesine Bülent Kalecikli de eklendi. Güngören maçında adalesinden sakatlanan Bülent Kalecikli’nin tedavisinin 15 gün süreceği belirtilirken bu hafta oynanacak Bozüyük maçı kadrosunda da yer alamayacak.

Son haftalarda yükselen başarı grafiğinin takım savunmasına verilen önemle ortaya çıktığını vurgulayan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, iyi futbol ve alınan galibiyetlerin camianın moralini yükselttiğini belirtti. Mustafa Ceviz “Alınan galibiyetler neticesinde şehirde hareketlenmeler başladı. Moralimiz yüksek. Taraftar da havaya girdi. Önümüzde önemli bir maç var. Bozüyük maçını kazanmak zorundayız. Bu grupta her maç zor. Saha avantajımızı kullanacağız. İlk yarının son maçının da kazanıp hem 5’de 5 yapacağız hem de devreyi ilk 5 içerisinde kapatacağız” dedi.

Fethiyespor son 7 maçta 2 gol yerken Kaleci Ozan Öztürk son 5 maçta ise kalesini gole kapattı. Bu süreçte artan başarı grafiği ile takıma büyük katkı sağlayan Ozan Öztürk maçlarda yaptığı kurtarışlarla formunun zirvesine çıktı. Ozan Öztürk bu sezon Fethiyespor aleyhine verilen 3 penaltı atışını da kurtarmıştı.

Pazar günü oynanacak olan maçlarla birlikte 2012-2013 sezonu ilk yarısı da tamamlanmış olacak. 27 Ocak 2013 tarihine kadar sürecek devre arasının ilk 4 gününü izinli geçirecek olan Fethiyesporlu oyuncular 28 Ocak 2012 tarihinde ikinci yarı hazırlıklarına Fethiye’de başlayacaklar. 8-20 Ocak tarihleri arasında 12 günlük kampa girecek olan Fethiyespor bu süreçte 3 ya da 4 hazırlık maçı yapacak. İkinci yarının ilk maçını 27 Ocak 2013 tarihinde Fethiye’de oynayacak olan Fethiyespor bu maçta Bandırmaspor’u konuk edecek

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.