Boğa’dan 2B’de bir müjde daha

Muğla Ak Parti il Danışma toplantısı bölge Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk ve il yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantı...

Boğa’dan 2B’de bir müjde daha

Muğla Ak Parti il Danışma toplantısı bölge Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk ve il yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde açıklama yapan Ali Boğa ve Yüksel Özden; 2B ile ilgili önemli gelişmeleri müjdelediler.

Daha önce 400 m2 ye kadar olan 2B alanlarında %50 indirim uygulanması şeklinde çıkan karar genişletiliyor. Tarım amaçlı olarak kullanılan ve ailelerin geçinmeleri için kullandıkları alanların büyüklüğüne bakılmaksızın bedellerinin %50 si karşılığında satılması kararı geliyor. Peşin alımlarda yine %20 ekstra indirim uygulanacak.

Özellikle Muğla’yı yakından ilgilendiren 2B konusunda verecekleri müjdelerin bu kadarla kalmadığını söyleyen Muğla Ak Parti Milletvekilleri ‘’Taksitler de iki yıl uzatılıyor. Bu taksitler faizsiz. Özellikle gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızın ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Tasarı komisyonlardan geçti ve önümüzdeki günlerde genel kurulda görüşülecek. Bu karardan sonra 2B arazileriyle ilgili sıkıntıları aşmak adına yapılabilecek ne varsa yapmış olacağız.’’ dediler.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.