BODTO’dan Oryantasyon eğitimi

Üniversite eğitimlerine devam eden ve mecburi stajlarını Bodrum Ticaret Odası’nda ( BODTO) yapan öğrenciler, odada yeni göreve başlayan personelimizle birlikte ticaret odalarının kurumsal yapısı, görevleri ve işleyişlerinin...

BODTO’dan Oryantasyon eğitimi

Üniversite eğitimlerine devam eden ve mecburi stajlarını Bodrum Ticaret Odası’nda ( BODTO) yapan öğrenciler, odada yeni göreve başlayan personelimizle birlikte ticaret odalarının kurumsal yapısı, görevleri ve işleyişlerinin anlatıldığı,Ticaret Odalarında Kalite Yönetim Sistemi ve Akreditasyon Eğitim programında eğitim aldılar.

Eğitime 10 kişi katıldı.  Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder tarafından planlanan eğitim ,Akreditasyon Sorumlusu ve Mali ve İdari İşler Birim Yöneticisi Nermin Gönen'in önderliğinde ve Eğitim Birimi Personeli Saadet Kablı'nın katkılarıyla tamamlandı.

Katılımcılar Ticaret Odaları hakkında bilgi sahibi olurken, “ISO 9001:2008 KYS, Hizmette Kalite ve Kurumsallaşma” konularında gelecek iş hayatlarında faydalanabilecekleri temel bilgileri edindiler. BODTO İçinde, çalıştıkları birimlerde uygulamalı olarak iş akışları ile çalışmaların nasıl sürdürüldüğünü gören katılımcılara eğitim sonunda katılım sertifikası BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve BODTO Yönetim Kurulu Başkanı  Başkanı Mahmut S. Kocadon tarafından verildi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.