Bodrum’un örnek AVM’si

Bodrum’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi başta hayvanseverler olmak üzere vatandaşların büyük takdirini topluyor. AVM 4 sokak köpeği ve 3 kediyi sahiplenerek bakımını üstlendi. Sevimli hayvanlar alışveriş merkezinin...

Bodrum’un örnek AVM’si

Bodrum’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi başta hayvanseverler olmak üzere vatandaşların büyük takdirini topluyor. AVM 4 sokak köpeği ve 3 kediyi sahiplenerek bakımını üstlendi. Sevimli hayvanlar alışveriş merkezinin maskotu haline geldi.

Bodrum ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi, sokak hayvanlarının ve sahipli hayvanların en rahat dolaşabildiği alışveriş merkezi olarak biliniyor.

Alışveriş merkezinde dolaşan kediler mağaza görevlileri ve müşteriler tarafından rahatsız edilmiyor. Hatta bazı kedi ve köpekler ise alışveriş merkezinin maskotu durumuna geldi. Alışveriş merkezinin sahiplendiği Paşa, Nero, Lamia ve Pati isimli 4 sokak köpeği, Müdür, Çarli ve Gece isimli 3 tanede kedi bulunuyor. Alışveriş merkezinde kendileri için hazırlanan yataklarda yatıp kalkan köpekler, mağazalara gelen vatandaşlara da herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Bir çok vatandaş bu köpek ve kedileri severken, alışveriş merkezinin sahiplendiği köpekler uzun süre çevrede görülmediği zaman güvenlikler tarafından telsizle anons edilerek aranıyor.

Alışveriş merkezi çalışanları günün belli saatlerinde, belli noktalara mama koyarak özellikle alışveriş merkezi dışından gelen kedileri beslerken; bir çok mağazada çalışan görevlilerde bu sokak hayvanlarını sahiplenmiş, hatta kendilerince değişik isimler vererek çağırıyor.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.