Bodrumspor liderliği sürdürmeyi hedefliyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Muratpaşa galibiyetinin ardından liderliği sürdürmeyi hedefliyor.Pazar günü Denizli’de oynanacak olan Acıpayam karşılaşması için hazırlıkları sürdüren...

Bodrumspor liderliği sürdürmeyi hedefliyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Muratpaşa galibiyetinin ardından liderliği sürdürmeyi hedefliyor.

Pazar günü Denizli’de oynanacak olan Acıpayam karşılaşması için hazırlıkları sürdüren Bodrumspor Teknik Direktör Tayfan Kıran, çok iyi bir oyunla iyi bir galibiyet alındığını söyleyerek, " Oyuncularımız gerçekten çok iyi bir oyun oynadılar ve güzel bir galibiyet aldılar. İnanıyorum ki maça gelen taraftarlarda hem skor olarak hem de oyun olarak futbola doymuşlardır. İnşallah lig sonuna kadarda böyle olur. Taraftarlarımızın da buradan teşekkür ediyoruz. Bodrumspor hak ettiği yerde liderlikte ve bunu sonuna kadar taşıyacağız. Kaleci Bekir'in durumu hafta sonu belli olacak. Emre büyük ihtimal bu hafta oynayamayacak. Evren'in durumu da hafta sonu belli olacak. Levent ile İsmet'in durumu da maça doğru belli olacak. Maalesef maçlarda çok darbe alıyoruz. Oyuncularımızın yaşadığı sakatlık hep darbe sakatlığı" dedi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise keyifli bir karşılaşma ile liderliği aldıklarını belirterek, “Maçı izlemeye gelerek ve tribünlerin yapılmasında bizlere destek olan Kaymakamımız Dr. Mehmet Gödekmerdan'a ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tribünler tamamlanınca artık burası saha değil stad görünümü kazanıyor. Bizde bunun hakkını iyi futbol oynayrak vereceğiz. Kurban Bayramı nedeniyle Acıpayam maçından sonra lige bir hafta ara verilecek. 27 Ekim günü İncirliova maçının ardından haftaiçi 30 Ekim’de Ispartaspor’a konuk olacağız” şeklinde konuştu .

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.