Bodrumlu yüzücüler 34 madalya kazandı

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 07-08-09 Haziran 2013 tarihlerinde Marmaris’te düzenlediği Masterlar Bahar Kupası Yüzme Yarışları’nda Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü (B.Y.S.K.) toplam 34 madalya ile Bodrum’a döndü. Bursa...

Bodrumlu yüzücüler 34 madalya kazandı

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 07-08-09 Haziran 2013 tarihlerinde Marmaris’te düzenlediği Masterlar Bahar Kupası Yüzme Yarışları’nda Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü (B.Y.S.K.) toplam 34 madalya ile Bodrum’a döndü. Bursa yarışlarındaki başarısını Marmaris Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda da tekrarlayarak 18 altın, 7 gümüş ve 9 bronz madalya alırken 50 m. kelebekte Pandeli Koçoğlu da Yeni Masterlar Türkiye rekoru kırdı. 

Bodrum’da birçok ilke imza atan B.Y.S.K., Açık Su Yüzme Yarışları’nın 2500 m. kategorisinde Baha Diker’le altın madalya alarak Açık Su Yarışları’nda da yeni başarıların geleceğinin sinyallerini verdi.

43 takım ve 450 sporcunun katıldığı yarışlarda antrenörlüğünü Boğaç Sülün’ün yaptığı B.Y.S.K. birçok kulübü geride bıraktı ve ekim ayında Ankara’da yapılacak uluslararası yarışlarda Bodrum’un adını duyurmak için, Bodrum’a döner dönmez çalışmalarına hemen başladı.

Açık Su Yarışları’nda Bodrum adına bir ilk de yaşandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 2500 m. yarışına katılarak hem B.Y.S.K sporcularına hem de yüzme sporuna destek verdi. Başkan Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, tribünde de sporculara destek olarak, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve spora verdikleri önemi bir kez daha gösterdi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.