BODRUM’DA YEŞİL ENERJİ ZİRVESİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde "Yeşil Enerji" temalı Enerji ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı.MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Enerji ve Çevre Sektör Kurulu tarafından MÜSİAD Muğla Şubesinin ev sahipliğinde...

BODRUM’DA YEŞİL ENERJİ ZİRVESİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde "Yeşil Enerji" temalı Enerji ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı.

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Enerji ve Çevre Sektör Kurulu tarafından MÜSİAD Muğla Şubesinin ev sahipliğinde Bodrum Azka Otel’de gerçekleştirildi. Zirveye Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’da katıldılar.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mehmet Dişçigil’in yanı sıra enerji sektöründen çok sayıda temsilci ve işadamının katıldığı MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Zirvesi Bodrum Azka Otel konferans salonunda gerçekleşti.

Zirveye; TÜBİTAK Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsünden Baş Uzman Araştırmacı Dr. Mehmet Ünsal, Altaca Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alper Önoğlu, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü Baş Uzman Araştırmacı Doç. Dr. Haydar Livatyalı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı TEMSAN Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toprak, AEM Çevre Laboratuar Analiz Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Keleş, Norm Enerji Sistemlerinden İbrahim Erkan Yenen panelist olarak katıldı.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptıkları selamlama konuşmalarında yenilenebilir ve yeşil enerjinin başta Muğla olmak üzere olmak üzere tüm Türkiye ve dünya için hayati önemine değindiler.

Zirvenin devamında MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak moderatörlüğündeki panele geçildi. Panelistler yaptıkları sunumlarda önemli konulara değinerek yenilenebilir yeşil enerjinin yatırım kullanım ve gelecekte getireceği fırsatlara dair bilgi ve birikimlerini davetlilerle paylaştılar.

Zirve sonunda katkıda bulunanlara ve sponsorlara adlarına dikilen tohum sertifikaları verildi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.