Bodrum’da uluslar arası Noel kutlaması

Bodrum Belediyesi, Bodrum’da yaşayan yabancılara yönelik olarak düzenlediği geleneksel Noel kutlamalarına bu yıl da devam etti.Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşamayı tercih etmiş Bodrum Sevdalısı Uluslararası Topluluk...

Bodrum’da uluslar arası Noel kutlaması

Bodrum Belediyesi, Bodrum’da yaşayan yabancılara yönelik olarak düzenlediği geleneksel Noel kutlamalarına bu yıl da devam etti.

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşamayı tercih etmiş Bodrum Sevdalısı Uluslararası Topluluk için Bodrum Trafo’da Noel partisi düzenlendi.

Noel ve Yeniyıl Partisine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon’un yanı sıra Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Özalın ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon partiye katılanlara teşekkür ederek, “Bir yeni yıl partisinde daha sizlerle olmaktan çok mutluyum. Uzun süredir Bodrum Yarımadası’nda belediye başkanlığı yapıyorum. Belediye başkanlığım süresince sizlere hep yakın olmaya çalıştım ve buna devam edeceğim. Her konuşmamda üstüne basa basa söylüyorum; Bodrum gerçekten dünyaya örnek olacak kardeşlik, dostluk, barış ve huzur içerisinde yaşanabilecek bir kent,dünya barış topluluğu gibi yaşanabilen bir yarımadadır.Dünyanın farklı ülkelerinden gelerek bizlerle beraber Bodrum’da yaşamayı tercih etmiş siz değerli kardeşlerimle barış ve birlik beraberlik içerisinde olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.Bu sevgi duygularımla Noel’inizi ve yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

Mehmet Kocadon, Bodrum Pop Korosu’nu başarılarından dolayı tebrik ederek; “Hem Bodrum’da yaşayan hem de yurt dışından Bodrum’a gelerek bizlerle birlikte olan ailelerimizin çocuklarından oluşan Bodrum Pop Korosu’nu tebrik etmek istiyorum. Bodrum ismini Türkiye’nin her yerinden seyredilen yarışma programında duyuran çocuklarımızı hem başarılı performanslarından dolayı hem de Bodrum ismini gururla taşıdıklarından dolayı coşkuyla alkışlamanızı ve sonuna kadar onlara destek olmanızı rica ediyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon da İngilizce olarak yaptığı konuşmasında, Noel ve Yeniyıl Partisi’ne katılanlara teşekkür etti.

Bodrum’da yaşayan yabancı ve Türk çocuklardan oluşan ve Nicola Cavlı tarafından çalıştırılan Bodrum Pop Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla dans eden konukların arasında Noel Baba da çocuklara çikolata hediye etti ve gecenin sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon ile birlikte tüm davetlilerin katılımıyla geleneksel Noel pastası kesildi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.