Bodrum’da bir ilk

Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde yapılan ve Bodrum’da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından açıldı. Açılışa tenisseverler büyük ilgi gösterdi.Haber...

Bodrum’da bir ilk

Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde yapılan ve Bodrum’da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından açıldı. Açılışa tenisseverler büyük ilgi gösterdi.

Haber Merkezi

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde hizmete giren, Bodrum’da bir ilk olan, balon sistemiyle kurulan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da katıldığı bir törenle açıldı. Açılış için düzenlenen kokteyl ve törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Dağlı, yönetim kurulu üyeleri ve ortakları, Sarum Diamond işletmecisi İsmail Erdoğan, çok sayıda tenissever ve tenisçi çocuklar katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan rahatsızlığı nedeniyle, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise Devlet Bahçeli’nin programı nedeniyle törene katılamadı.

Tenisseverlerle Mehmet Kocadon bol bol sohbet ederken, tenisçi çocuklar Mehmet Kocadon’u bir an bile yalnız bırakmadı. Yönetim Kurulu üyeleri, tenisseverler ve çocuklarla birlikte açılış kurdelasını kesen başkan Kocadon, Bodrum sporunun her geçen daha da geliştiğini söyledi. “Hayal ediyoruz, gerçekleştiriyoruz” diyen Mehmet Kocadon; “10 yıl önce ‘Bodrum’da bir kapalı tenis kortu olacak’ desek herkes bizi yine hayalcilikle suçlardı. Ama bugün gelinen nokta ortada. Önce hayal ediyoruz. Hayal etmeden hiçbir şey olmuyor. Bugün hayal ettiğimiz bir çok şeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada kapalı bir tenis kortu açtık, yarın inşallah farklı spor dallarından benzer yatırımları hep birlikte Bodrum’a kazandıracağız. Bodrum sporu her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. 20 yıl önce kendi turizm tesislerimizde kort kurmak istediğimiz zaman bize en iyisinin asfalt kort olduğunu söylediler. Ama bir tenis oyuncusu olarak bende dahil tüm tenisseverler hepimiz çok iyi biliyorduk ki en iyi tenis kortu toprak korttur. İşte burada 5 toprak kortumuz var. Spora hizmet ediyor. Sarum Diamond, Bodrum Tenis Kış Ligi’ne sponsor oluyor. Buradan İsmail Erdoğan kardeşimize de spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.