Bodrum’da 4 bin kişilik iftar

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’in yoğun Ramazan programları devam ediyor. Uzayan TBMM çalışmaları dolayısıyla ancak Ramazan’ın ikinci yarısında Muğla’ya gidebilen vekiller programdan programa koşuyorlar....

Bodrum’da 4 bin kişilik iftar

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’in yoğun Ramazan programları devam ediyor. Uzayan TBMM çalışmaları dolayısıyla ancak Ramazan’ın ikinci yarısında Muğla’ya gidebilen vekiller programdan programa koşuyorlar. İftar programları yetmeyen vekiller programlarına sahuru da eklediler.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına 4 bin kişi katıldı. Bodrum Pazaryerindeki iftarda izdiham oluştu. İftara Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden birlikte katıldılar. İftara Yozgat Eski Milletvekili Mehmet Çiçek, bazı belediye başkanları ve İngiltere ve Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız da katıldı. İftar duasını Yozgat Eski Milletvekili Mehmet Çiçek yaptı.

İftar Programında bir konuşma yapan Ali Boğa, önü açılan ve hızla gelişen Türkiye’nin önüne çıkarılan gezi olayları konusunda Bodrumlunun tavrını suskun denizlere benzetti. Boğa; “ Bodrumlu her zamanki asalet ve ağırbaşlılığıyla olayları izlemektedir. 3. Havaalanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul dünyanın egemen güçlerinin işine gelmiyor. Çünkü bu sayede İstanbul Boğazı Montrö Sözleşmesinden kurtulacak, çünkü bu sayede THY dünyanın en büyük havayolu şirketi olacak ve Lufthansa kaybedecek, çünkü en büyük ihaleleri artık yabancı sermaye alamıyor. İşte bu yüzden bu gelişmeyi  Angela Merkel , Claudia Roth istemiyor. İşin garip tarafı bizim geziciler de bunları istemiyor bıraktı.”dedi.

Yüksel Özden ise son zamanlarda sokaklarda başlatılan çirkin gösterilerden sonra bu güzel iftar görüntüleriyle sokakların şenlendiğini ifade etti. Özden; “Birileri yakıp yıkarken, görüntü ve ses kirliliği yaparken, bu sokaklarda Ramazan bereketi paylaşılıyor, kardeşlik yaşatılıyor.”dedi.

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.