BODRUM SULAR ALTINDA KALDI

Bodrum ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış nedeni ile cadde ve sokaklar göle dönerken, ilçede hayat durma noktasına geldi.Öğle saatlerinde aniden başlayan şiddetli yağış ve dolu nedeniyle Bodrum sular altında kaldı. Çevre...

BODRUM SULAR ALTINDA KALDI

Bodrum ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış nedeni ile cadde ve sokaklar göle dönerken, ilçede hayat durma noktasına geldi.

Öğle saatlerinde aniden başlayan şiddetli yağış ve dolu nedeniyle Bodrum sular altında kaldı. Çevre yolunda meydan gelen su birikintileri nedeniyle yollar araç trafiğine kapandı. Aniden bastıran yağışa yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına ve banka ATM'lerine sığındı. Metrekareye 77 kilogram yağış düşen ilçede birçok cadde ve sokakta asfaltlar patladı. Sular altında arızalanarak mahsur kalan araçlar Akut ekipleri tarafından kurtarıldı. Birçok evi su basarken, işyerlerinde maddi zararlar meydana geldi. Belediye işçileri yolları açmak için yoğun çaba sarf etti. Tüm kolluk kuvvetleri alarma geçerken, Yalıkavak ve Mumcular beldesinde yağmur suları nedeniyle elektrik direkleri devrildi. Bazı bölgelerde heyelan oluşurken, 4 araç ise farklı bölgelerde inşat çökmeleri ve elektrik direklerinin devrilmesi nedeniyle maddi zarar oluştu. Mumcular beldesinde bahçeleri sular basarken akaçlar ise köklerinde söküldü. Bodrum’un merkezinde ise tüm yollar tamamen sularla kaplandı. İlçede elektriklerin kesilmesiyle birlikte hayat bir anda durdu.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.