Bodrum Kapıları yarışması sonuçlandı

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Art Ajanda Kültür ve Sanat Dergisi tarafından organize edilen “Bodrum Kapıları” konseptli fotoğraf yarışması sonuçlandı.70 civarında yarışmacının 500’ün üzerinde fotoğrafla...

Bodrum Kapıları yarışması sonuçlandı

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Art Ajanda Kültür ve Sanat Dergisi tarafından organize edilen “Bodrum Kapıları” konseptli fotoğraf yarışması sonuçlandı.

70 civarında yarışmacının 500’ün üzerinde fotoğrafla katıldığı yarışmada 18 fotoğraf finale kaldı. Jüri üyeleri birincilik ödülünü bir haber kameramanı olan Serdar Hoşcoşkun’un Yalıkavak merkezde çektiği fotoğrafa verdi.

Yarışmanın birincisi Serdar Hoşcoşkun gazetecilere yaptığı kısa açıklamada “Meslek olarak haber kameramanlığı yapıyorum. Şans eseri bu kadar güzel bir kapıyı buldum ve çektim." dedi.

Yarışmayı organize eden Bodrum Art Ajanda Kültür ve Sanat Dergisi sahibi Necmi Cavlı şunları söyledi;

"Bu kültür ve sanat dergisin bir projesiydi, fotoğraf yarışması Bodrum Kapıları. Yarışmaya 300’e akın fotoğraf katıldı 70’e yakın fotoğrafçıdan ve içlerinde jüri ile, 4 kişilik bir jüri ile bir fotoğraf seçtik, arkamda gördüğünüz fotoğraf seçildi birinci olarak. Diğer sergiye seçilen fotoğraflarla da bu sergiyi organize ettik. İyi bir katılım var memnunuz. Güzel şeyler yapmak lazım. Hep insanlar Bodrum’dan almaya geliyor. Önemli olan birazda yaşadığımız yere bir şeyler vermek. Katkıda bulunmak. Bizde bu doğrultuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Birbirinden güzel oymalı ahşap kapıların ölümsüzleştirildiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta boyunca Bodrum Art 212 sanat galerisinde ziyaretçilere açık olacak.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.