Bodrum Hilton’da geleneksel iftar yemeği

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA olarak geleneksel hale getirilen “2.Ramazan Buluşmaları iftar yemeği” Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek’in katılımları ve ISR Holding başkan yardımcısı ve genel müdürü Zafer Tangil ‘in...

Bodrum Hilton’da geleneksel iftar yemeği

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA olarak geleneksel hale getirilen “2.Ramazan Buluşmaları iftar yemeği” Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek’in katılımları ve ISR Holding başkan yardımcısı ve genel müdürü Zafer Tangil ‘in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tüm Muğla ve Bodrum’un üst düzey devlet protokolünün katıldığı iftar yemeğinde, Zafer Tangil yaptığı konuşmasında; “Kardeşlik ve dostluk duyguları ile gerçekleşecek bir ay yaşayacağız, bu hayırlı Ramazan ayının ilimize ve dünya markası Bodrum’ umuza huzur ve refah getirmesini diliyorum.”dedi.

İftar yemeğine katılan yöneticilere, Hilton Bodrum Türkbükü olarak gerçekleştirilen genel tanıtım faaliyetleri ve G-20 toplantısı ile ilgili olarak da bilgilendiren Zafer Tangil; ’’Devam eden tanıtım çalışmalarımız kapsamında, Bodrum’un ihtiyacı olan yeni ve alternatif pazarlarda sürekli gelişim kat ediyoruz. Bu sene 15 ülkede 20’ye yakın şehirde tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini başarıyla yürüttük. 2016 tanıtım çalışmalarımıza da şimdiden başladık. Hindistan ve Çin özellikle birinci derecede hedef ülkeler olarak ilgi alanımız içerisine alındı. Geçen sene yapmış olduğumuz büyük zirve ve bu sene başarıyla gerçekleştirdiğimiz G-20 toplantısının Bodrum’umuza önemli derecede katkı sağladığına inanıyorum.”diye konuştu.

Muğla Valisi Amir Çiçek de burada yaptığı konuşmasında ‘Hilton Bodrum ailesi olarak geleneksel hale getirilen bu Ramazan buluşması ile ilgili organizasyonu gerçekleştiren tüm otel yönetimine ve genel müdürleri Zafer Tangil Bey’e teşekkürlerini ileterek, Muğla’nın ve Bodrum ilçemizin üst düzey devlet çalışanlarıyla aynı masada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.