Bodrum Belediyesi’nin mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle toplantılarına Yokuşbaşı Mahallesi'nde devam edildi.Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen...

Bodrum Belediyesi’nin mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle toplantılarına Yokuşbaşı Mahallesi'nde devam edildi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Bodrum ilçe genelinde 42 mahalleyi kapsayan mahalle toplantıları devam ediyor. Müdürler ve mahalle sakinlerinin bir araya gelerek yaşadıkları bölgede yaşanan sorunları ele aldıkları toplantılarda vatandaşlar merak ettikleri soruları, şikayet ve taleplerini de yetkililere birebir iletme fırsatını buluyor.

En son Yokuşbaşı Mahallesi Asmalı Kahve’de akşam saatlerinde düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri ilgi gösterdi. Vatandaşlar toplantı süresince bölgelerinde yaşadıkları sorunları yetkililerle paylaştı. Ayrıca büyükşehir ile uyum sürecinde Bodrum’da meydana gelen değişikliklerle ilgili merak ettikleri soruları da yetkililere yöneltti.

Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Ummahan Yurt, toplantıda kapanan belde belediyelerinin ardından Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan yeniden yapılandırma çalışmaları ve Muğla’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Bodrum Belediyesi’nde meydana gelen ve ilçe genelini etkileyen değişiklikler hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. Yurt, su ve kanalizasyon işlerinin, itfaiye müdürlüğünün şu anda Muğla’nın yetki alanında olduğunu belirterek, Bodrum Belediyesi olarak vatandaşların bu konularda yaşadıkları sıkıntılarının çözümü için Muğla ile iletişim halinde olduklarına da vurgu yaptı.

Toplantı sırasında Halkla İlişkiler Birimi ekipleri tarafından dağıtılan anketlerle de vatandaşların belediyeden beklentileri, talepleri ya da şikayetçi oldukları konular yazılı olarak kayıt altına alındı. Bu kayıtların, çözüm üretmek amacıyla değerlendirilerek ilgili müdürlüklere iletileceği belirtildi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.