“Bizim kapılarımız Saatcı’ya açıktır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret eden Eskişehir’in CHP’li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, istediği zaman partisinin Saatcı’ya kapılarını açacağını söyledi.Demokrasi paketine atıfta bulunarak...

“Bizim kapılarımız Saatcı’ya açıktır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret eden Eskişehir’in CHP’li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, istediği zaman partisinin Saatcı’ya kapılarını açacağını söyledi.

Demokrasi paketine atıfta bulunarak "Tek Dil" vurgusu ile yayınlattığı Kurban Bayramı ilanları nedeniyle MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın CHP'den sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Yaşanan gelişmeler nedeniyle Başkan Saatcı'yı ziyaret eden Eskişehir'in CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, parti değişimi konusunda Saatcı’nın doğru bir tercih yapacağından emin olduğunu belirterek,  istediği zaman kendi partisinin Saatcı’ya kapılarını açacağını belirtti.

CHP’li Ataş, “Biz Başkanımıza kapıları açarız”

Eskişehir'in bölge gazetelerinden İstikbal Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Taşkın'la birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ziyaretten önce Fethiye'de de incelemelerde bulunduğunu belirterek, bölgedeki vatandaşlardan da son gelişmelerle ilgili görüşlerini aldığını belirtti.

Sohbet havasında geçen ziyarette İstikbal Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Taşkın, gazeteci kimliği ile gittiği her bölgede vatandaşlarla sohbet ettiğini belirterek “Fethiyeli vatandaşlarla sohbet ettim. ‘Başkana daha önce oy vermedim ama bu sefer oy vereceğim’ diyenler var” ifadelerini kullandı. Taşkın'ın bu sözlerinden sonra Fethiyelilerin bu günlerde en çok merak ettiği soruyu esprili bir şekilde Taşkın'a soran Başkan Saatcı, “Vatandaş hangi partiye geçmemizi istiyor? Onu da söyle” deyince sohbete katılan Tepebaşı Belediye Başkanı CHP’li Ataş, “Biz Başkanımıza kapıları açarız” diyerek Saatcı'ya CHP'nin kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. Bu sözler karşısında gülümseyerek, kendisine diğer partilerden gelen tekliflere de atıfta bulunup, hiç bir kapının kapalı olmadığını söyleyen Başkan Saatcı, “Bizim tercihimiz de önemli” dedi.  Saatcı'ya bu sözlerine cevap veren Ataş, “Başkanımın doğru tercihi yapacağından eminim” diyerek, Saatcı'nın tercihinin CHP'den yana kullanmasını gönlünden geçirdiğini vurguladı.

“Saatcı güzel bir kent oluşturmuş”

Samimi ortamda geçen ziyarette basına demeç veren Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Sayın Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya olan halkın sevgisi zaten kulağıma gelmişti. Daha öncede Fethiye’den Eskişehir’e bir ressam grubu gelmişti. Bu vesileyle dostluğumuz kurulmuştu. Başkanla telefonda görüşmüş, tanışmıştık. Kendisini bugün şahsen, birebir, dokunarak tanımak istedim. Fethiye’yi çok iyi noktaya getirmiş. Ellerine sağlık. Biz belediyeciler bir yere gittiğimizde sağa sola pek detaylı bakarız. O açıdan buradaki Başkanımın nezdinde ki, belediyeci ekibin ellerine sağlık. Fethiye halkına güzel bir kent oluşturmuşlar. Gezdiğim gördüğüm kadarıyla vatandaş da çok memnun. Böyle güzellikler biz belediyecileri mutlu eder. Sevgili Başkanımın yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

“Eskişehir yüz akı belediye başkanlarına sahip”

Başkan Ataç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Zaten telefonda tanışmıştık. Fethiyeli ressamlarımızı Eskişehir’de çok iyi ağırlamıştı. Fethiye’ye gelip de bizleri ziyaret etmesi zaten onun karakterini gösteriyor. Biz de bir yöreye gittiğimizde belediye başkanını ziyaret etmek isteriz. Bu bence o şehri yöneten insana bir saygıdır. Hem de bir tanışmadır. Çünkü tanışmak, görüşmek muhabbeti arttırıyor. Allah var! Eskişehir, Büyükşehir Belediye Başkanıyla hem de beldeleriyle yüz akı belediye başkanlarına sahip bir ilimiz… Kendilerini tebrik ediyorum. Belediyemize gelip bizleri ziyaret etmesinden duyduğum memnuniyeti dile getiriyor, buradan Eskişehirlilere de sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.