“Biz Saatcı ile yürümeye devam edeceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberinde meclis üyeleri göreve yeni atanan MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetimini ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Cengiz Çay, “Saatcı ‘Ben...

“Biz Saatcı ile yürümeye devam edeceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberinde meclis üyeleri göreve yeni atanan MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetimini ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Cengiz Çay, “Saatcı ‘Ben bıraktım’ demediği sürece bizim ikinci adamı aramamız hiç mümkün değildir. Bizler Saatcı ile yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP İlçe Teşkilatının genel merkezden atanmasıyla birlikte parti yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etmişlerdi. Ziyaretin ardından Başkan Saatcı ve beraberinde meclis üyeleri MHP’nin yeni İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yeni yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

“MHP hak ettiği yere gelecektir”

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Milliyetçi Hareket Partimizin ilçe teşkilatı eksik olmasınlar tam kadro bizlere ziyaret etmişlerdi.  Bizler geçen Cuma ziyarete gelecektir ancak daha önceden belirlenen Kastamonu’ya programına katıldım. Bir hafta gecikmeli olarak ilçe teşkilatımızı Meclis üyelerim ile birlikte ziyaret etmenin keyfini yaşıyorum. Cengiz kardeşime ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlara cani gönülden başarılar diliyorum. Onların başarısı, bizim başarımız, onların başarısı partimizin başarısıdır. Dolayısıyla hepimizin başarısı olacak inşallah. Hızlı başladılar, Allah hiç hız kestirmesin. Ben birlik ve beraberlik içerisinde inşallah hem 2014 yılında hem de 2015 yılında yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin, Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde başarıyı yakalayacağını, hak ettiği yere geleceğine ve Türkiye’yi yönetme erkine ulaşacağına inanıyorum. Ben hem ilçe başkanımızı hem de ilçe yönetimindeki arkadaşları kendim, meclis üyesi ve belediye çalışanları arkadaşlarım adına bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Saatcı’nin bizdeki değeri bellidir”

Saatcı ile her zaman etle tırnak gibi odlularını belirten MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ise, “Belediye Başkanımız Sayın Saatcı ve Meclis üyeleri ile birlikte bize ziyarete geldiler. Ben sizin huzurunuzda Başkanımıza ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bir nezaket ziyareti arkadaşlar. Bizim kendi aramızda Sayın Belediye Başkanımızın değeri bellidir. Ama bazı konulara artık girmemek lazım. Biz Başkan Saatcı ile etle tırnak gibiyiz. Ayrılmamız mümkün değil.  Veyahut Milliyetçi Hareket Partisinin burada seçilmiş bir başkanı varken, Saatcı ‘Ben bıraktım’ demediği sürece bizim ikinci adamı aramamız hiç mümkün değildir. Biz Sayın Belediye Başkanımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bakın bizler ilerleyen günlerde oturup konuşacağız. Orta noktada buluşacağız. Ama büyükşehir ama Fethiye… İnşallah Sayın Saatcı ile yürümeye devam edeceğiz. Kamuoyu bu konuda rahat olsun. Bu tip sorulardan Başkanımız da, bizler de rahatsızız. Ama inşallah iyi olacak. MHP olarak biz çok ciddi çalışıyoruz. Alt yapımızı oluşturmak üzereyiz. Önümüzdeki iki seçimde de gerekli çalışmalarımızı yapıp, iyi sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.