Bir yardımlaşma örneği: Emniyet Müdürlüğü Kermesi

Muğla Valisi Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın eşi Nurten Akbal’ın ev sahipliğinde Muğla Güvenlik Hizmetleri...

Bir yardımlaşma örneği: Emniyet Müdürlüğü Kermesi

Muğla Valisi Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın eşi Nurten Akbal’ın ev sahipliğinde Muğla Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği yararına düzenlenen kermese katıldı.

Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Vali Şahin’in Eşi Ayşe Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve eşi Nurten Akbal kermesin açılış kurdelesini kestikten sonra el emeği ile yapılan yiyeceklerin bulunduğu stantları gezdiler.

Vali Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin yaptığı açıklamada, “Bu kadar güzel bir organizasyona katıldığım için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Kermesin bereketli geçmesini diliyorum.” dedi.

Nurten Akbal ise, “Kermeste Muğla İl Emniyet Müdürlüğü personeli eşlerinin hazırladığı yiyecek ve içecekleri satışa sunuyoruz. Her yıl geleneksel olarak yaptığımız kermesten elde edilen gelir şehit ailelerine yardım ve çocuklarımıza burs olarak geri dönüyor.  Şu an itibariyle 98 çocuğumuza burs verdik. Kermesimize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kamu kurum ve kuruluş müdürleri, emniyet müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kermese Muğla halkı yoğun ilgi gösterdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.