Beyimoğlu: Spor kardeşlik ve dostluktur

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynadığı iki kez öne geçtiği Orduspor maçından 2-2'lik sonuçla ayrılan 3. Lig temsilcisi Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor....

Beyimoğlu: Spor kardeşlik ve dostluktur

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynadığı iki kez öne geçtiği Orduspor maçından 2-2'lik sonuçla ayrılan 3. Lig temsilcisi Muğlaspor bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligdeki tüm takımlarla iyi bir dostluk köprüsü oluşturmak istediklerini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Diyarbekirspor'u Muğlamıza yakışır şekilde misafir edeceğiz' dedi.

Ligde oynadığı üç maçtan topladığı 4 puanla 8. sırada yer alan Muğlaspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıklarına başladı. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve iki kez öne geçtiği Orduspor maçında tartışmalı bir şekilde yediği iki penaltı golü ile sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan yeşil beyazlar iki günlük iznin ardından çalışmalara başladı.

Orduspor maçında kaçan üç puana camia olarak çok üzüldüklerini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Orduspor maçının ardından takımımız bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Diyarbekirpor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Kendi seyircimizin desteği ile bu zorlu maçtan galip ayrılıp camiamızı mutlu etmek istiyoruz' dedi.

Sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu ve ligdeki tüm takımlarla dostluk köprüsü kurmak istediklerini dile getiren Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bu hafta sonu karşılaşacakları Diyarbekirspor'u en iyi şekilde konuk edeceklerini söyledi. Yeşil beyaza gönül veren bütün taraftarları pazar günü oynanacak olan Diyarbekirspor maçına davet eden Başkan Beyimoğlu, 'Ülkemiz doğusu ve batısı ile bir bütün. Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu günlerde barış ve kardeşliğe çok ihtiyacımız var. Muğla ve Muğlalı olarak çok misafirperver insanlarız. Diyarbekirspor'u Muğla'ya yakışır şekilde konuk edip ağırlayacağız. Muğlaspor'un fedakar taraftarının da kendine yakışır şekilde hiç bir olaya sebep olmaksızın takımımızı centilmence destekleyeceğine inancımız tam. Aksi takdirde kulübümüz çok ciddi cezalarla karşı karşıya kalabilir' diye konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.