“Ben Çocuğum Hayallerimle Varım”

Menteşe Belediyesi’nin katkıları, Eğitim-Sen işbirliğinde “Ben Çocuğum Hayallerimle Varım” Resim Şenliği düzenlendi. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen resim şenliğine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

“Ben Çocuğum Hayallerimle Varım”

Menteşe Belediyesi’nin katkıları, Eğitim-Sen işbirliğinde “Ben Çocuğum Hayallerimle Varım” Resim Şenliği düzenlendi. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen resim şenliğine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş eşi Sevilay Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, çocuklar ve veliler katıldı.

Şenlikte çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Gümüş, “ Gelişen teknoloji ile birlikte çocuklarımız maalesef bilgisayar başından, TV başından ayrılmaz oldular. Menteşe Belediyesi olarak bu etkinliklerle onların sokağa çıkmalarını, birlikte kaynaşmalarını sağlıyoruz. Onların sosyalleşmesi, evden dışarı çıkmaları gelişimleri açısından da çok önemli. Belediye olarak bu tür etkinlere daha sık yer vereceğiz. Onlar bizim Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz geleceğimiz” dedi.

Başkan Gümüş daha sonra eşi Sevilay Gümüş ile birlikte çocuklar ile bir araya geldi, sohbet etti. Pazar günü gerçekleştirilen Resim Şenliğinde çocuklar bir yandan resim yaptılar, bir yandan gönüllerince eğlendiler.

Resim Şenliği’nin sergisi ise 23 Nisan 2015 Perşembe Günü Saat: 09:30’da Sınırsızlık meydanında gerçekleşecek.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.