Belediye kafeteryasına tam not

Fethiye Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı sonrası Fethiye Belediyesi binası üst katına yapılan modern personel kafeteryasında meclis üyeleri bir araya geldi.Fethiye Belediyesi personelinin öğle yemeklerini yiyebilecekleri,...

Belediye kafeteryasına tam not

Fethiye Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı sonrası Fethiye Belediyesi binası üst katına yapılan modern personel kafeteryasında meclis üyeleri bir araya geldi.

Fethiye Belediyesi personelinin öğle yemeklerini yiyebilecekleri, mesai sonrası dinlenebilecekleri kafeterya meclis üyelerinden tam not aldı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın meclis üyelerine yaptığı davete AKP’den sadece Hüseyin Güzel katılırken, CHP’li, DP’li ve bağımsız meclis üyeleri kafeteryayı birlikte gezip, sohbet ettiler.

Toplantıya katılan meclis üyeleri Saatcı’nın daveti üzerine kafeteryayı gezerken Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Hüseyin Güzel hariç hiçbir üye belediyenin yeni kazandırdığı kafeteryaya gelmedi. Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile bağımsız meclis üyeleri ise birlikte çay içip, sohbet ettiler. Personellerin daha rahat koşullarda öğle yemeklerini üst kattaki kafeteryada yiyebileceklerini ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Öncelikle burayı bu hale getiren arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Yeni hazır hale geldi. 2,5 aydır burada da çalışmalarımız devam ediyor. Burası da tamamen belediye personellerimiz tarafından yapılan bir mekan oldu. Migros’un yeni ihalesinde biz buraya ihale kapsamına almadık. Çünkü bazı personel arkadaşlarımız evlerinden yemek getiriyorlar. Uygun olmayan yerlerde yemeklerini yiyorlar. Belediye içinde yerlerse de koku yapıyor. İlk fikir buradan çıktı. Daha sonra ise, mesaiden çıktıktan sonra personellerimizin oturup çay içebileceği, televizyon seyredebileceği bir yer olsun istedik. Gerçekten çok güzel bir mekân ortaya çıktı. Gerçi son yıllarda yaptığımız her şey Allah nazardan saklasın, çok güzel oluyor. Bugünde burayı meclis üyesi arkadaşlarımızın görmesini istedik. İnşallah onlarda memnun kalır. Uzun yıllar Fethiye Belediyesi çalışanlarına hizmet edecek bir mekandır. Emeği geçen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.