Belediye 20 ton kireç dağıttı

Bacası, dar sokakları ve tarihi kent dokusu ile ünlü Muğla’nın tescilli binaları yaz sezonu öncesi beyaza boyanıyor. Her yıl Muğla Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen...

Belediye 20 ton kireç dağıttı

Bacası, dar sokakları ve tarihi kent dokusu ile ünlü Muğla’nın tescilli binaları yaz sezonu öncesi beyaza boyanıyor. Her yıl Muğla Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kireç dağıtımı bu yıl da yapıldı.

Karamehmet Mahallesi Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi’nde vatandaşlara kireç dağıtımını Muğla Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı yaparken, vatandaşlar kirece ilgi gösterdi. Muğla Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı, etkinlikte yaptığı konuşmada; “İsmet İnönü Muğla’da yaptığı bir konuşmada “Evlerinin bacalarına kadar temiz ve beyaz Muğlalılar” sözünü söylemiştir. Muğla evleri ve insanları temizliğiyle bilinir. Temiz ve beyaz Muğla’yı korumak ve temiz tutmak için birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi Erdem Şenel de, Çevre Günü nedeniyle Karamehmet Mahallesi’nde 20 ton kireç dağıtıldığını söyledi. Çevre Mühendisi Erdem Şenel; “Muğla Belediyesi olarak bu etkinlikleri 7 yıldır Çevre Günü’nde vatandaşlarla birlikte yapıyoruz. Vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan memnunuz” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.