Beldibi'nde 7 parka 7 özel isim

Marmaris ilçesi Beldibi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7 ayrı parka 7 özel isim verildi. İsimler belediye meclisinde oybirliği ile kabul edildi.Marmaris'in Beldibi Belde Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yapımı...

Beldibi'nde 7 parka 7 özel isim

Marmaris ilçesi Beldibi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7 ayrı parka 7 özel isim verildi. İsimler belediye meclisinde oybirliği ile kabul edildi.

Marmaris'in Beldibi Belde Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yapımı tamamlanan 7 adet parka isim verildi.

Parklara Arif Nihat Asya, İsmet İnönü, Nasrettin Hoca, Aşık Veysel, Sultan Alparslan, Piri Reis ve Dede Korkut isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Beldibi Belediyesi 2014 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı Perşembe yapıldı. Sekiz gündem maddesi ve bir gündem dışı madde ilavesi ile toplanan Beldibi Belediye Meclisi, gündemdeki maddeleri sırasıyla görüşerek karara bağladı. Buna göre gündemin birinci maddesinde bulunan Beldibi Belediyesine ve Beldibi Beldesine katkı ve fayda sağlayanlara anı plaketi verilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemin sekizinci maddesinde görüşülen ve yapımı tamamlanmış 7 adet parka; Arif Nihat Asya, İsmet İnönü, Nasrettin Hoca, Aşık Veysel, Sultan Alparslan, Piri Reis ve Dede Korkut isminin verilmesine oybirliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu maddesinde görüşülen, yapımı tamamlanmak üzere olan Beldibi Belediyesi Kültür ve Toplantı Evine; “Beldibi Pir Sultan Abdal Kültür Evi” isminin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Meclis Toplantısı ile ilgili bir açıklamada bulunan Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli “Alınan Meclis Kararlarının hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılınızı kutlar 2014’ün hayırlara vesile olmasını dilerim. Tüm meclis üyelerimize katılımlarından ve geçmiş çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.