“Behçet Saatcı Türkiye’ye örnek”

MHP Genel Kurulu sonrasında Merkez Yürütme Kurulu üyesi olarak seçilen Erdem Karakoç, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Karakoç, “MHP’li bir belediye başkanının neler yapabileceğini...

“Behçet Saatcı Türkiye’ye örnek”

MHP Genel Kurulu sonrasında Merkez Yürütme Kurulu üyesi olarak seçilen Erdem Karakoç, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Karakoç, “MHP’li bir belediye başkanının neler yapabileceğini Türkiye görüyor. Behçet Başkanım hizmetleriyle Türkiye’ye örnek bir hizmet yapısı oluşturdu” şeklinde konuştu.

MHP MYK üyesi Erdem Karakoç ve beraberinde MHP İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette ağırlıklı olarak 2014 yerel seçimleri ile ilgili konular görüşülürken, Karakoç gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karakoç yaptığı değerlendirmede, “Muğla’ya ve Fethiye’ye ilk kez geliyorum. Bu işler vesile ile oluyor, başkanımı ziyaret ediyoruz. Başkanımızı gıyaben tanıyoruz. Hizmetlerini Türkiye takdir ediyor, biz de takdir ediyoruz. Burada bir ülkücünün neler yapabileceğini görüyoruz. MHP’nin girmeye zorlandığı kesimlerde 3 dönemdir üst üste belediye başkanlığı yapmak, her baba yiğidin harcı değildir. Bu özelliği MHP’ye gösterdiği için Başkanım Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum. Biz de MHP’nin büyük kurultayının ardından seçilmiş olduğum merkez yönetim kurulu sonrası, Türkiye genelinde ülkücülüğe temsil noktasında olan kanaat önderlerine ziyarette bulunuyorum. İlk ziyaretim Başkanım Behçet Saatcı’ya oldu. Onlarla görüşüp 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin daha güçlü olması için çaba harcıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olacak. Allah utandırmasın. Behçet Başkanımı, Türkiye’ye örnek bir hizmet yapısı oluşturduğundan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “MYK üyesi Erdem kardeşimizin bizi ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyorum. Nezaketine çok teşekkür ediyorum. Valla özlediğimiz ve beklediğimiz bir ziyaret oldu. Kendisi Fethiye’ye gelerek bizi ziyaret etmesine çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizim için değerli bir kardeşimizdir. Ülkücü camiada Erdem Karakoç’lar bitmez. Ben inanıyorum ki, elinde sonunda Allah-ü Teâlâ bu camiaya hak ettiği bu ülkeyi yönetme şansını verecektir. Biz yeter ki, bir olalım.  Birliğimizi kaybetmeyelim. Gerisi gelecektir.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.