Bayk Trıo Trofe 2. Ayağı sona erdi

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen “Trio”, her teknede en fazla 3 ekip, olarak yapıldı. Daha zoru denemek isteyenler için organize edilen Bayk Trio Trofe 2. ayağı 20 teknenin katılımıyla yaklaşık 15...

Bayk Trıo Trofe 2. Ayağı sona erdi

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen “Trio”, her teknede en fazla 3 ekip, olarak yapıldı. Daha zoru denemek isteyenler için organize edilen Bayk Trio Trofe 2. ayağı 20 teknenin katılımıyla yaklaşık 15 millik 7-13 knot güneybatıdan esen rüzgarla; Bodrum’dan start aldı. Çelebi adası, Karada, Tavşanburnu, Bodrum offshore rotasında gerçekleştirildi. Denizde Yarışan ekiplerden IRC 1 Sınıfında İzmir Yelken-Weber teknesi ile Kaan Özgönenç ve ekibi, IRC 2 sınıfında ise Bona Dea teknesi ile Yakup İçgören ve ekibi birinci oldu.

Sadece üç kişilik ekiplerden oluşan, IRC sertifikasına sahip 6 ile 27 metre arasındaki tüm teknelerin katılabildiği Bayk Trio Trofe’de yarışlar çekişmeli geçti. Kısıtlı sayıda ekiple trofeye katılan ekipler, deniz ve rüzgarla yaptıkları mücadelede heyecan ve çekişmeyi arttırdı. Bayk Trio Trofe’nin 3. ayağının 3 Mayıs’da yapılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.