Bayanlar basketbol 1. Lige yükselme maçları Muğla’da başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Bayanlar 2. Lig Final Grubu maçları bugün Muğla’da başlıyor. Muğla’da 6 takım 1. Lige yükselmek için mücadele edecek.Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Vali Yardımcısı...

Bayanlar basketbol 1. Lige yükselme maçları Muğla’da başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Bayanlar 2. Lig Final Grubu maçları bugün Muğla’da başlıyor. Muğla’da 6 takım 1. Lige yükselmek için mücadele edecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Basketbol Muğla İl temsilcisi ve Federasyon temsilcileri düzenledikleri toplantıda, 1. Lige yükselme 6’lı final grubu maçlarına Edirnespor, Adana Botaş Gençlik, Ankara Ormanspor, Çankaya Üniversitesi ve Altay Konakspor’un mücadele edeceği açıklandı. Maçlar sonunda iki takım Türkiye Basketbol Federasyonu 1. Lige yükselecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Turnuva Basketbol Federasyonunun en prestijli organizasyonlarından birisi ve Muğla’da yapılması açısından son derece önemli.

27 Mayıs tarihinde oynanacak final karşılaşmaları ile maçlar sona erecek. Yaklaşık 500 kişi 7 gün boyunca Muğla’da ağırlanacak. Turnuvada A klasman birinci lig hakemleri görev alacak. Turnuva için Muğla Atatürk Salonunda yaklaşık 50 bin TL’lik bir iyileştirme yaptık” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.