Baştuğ’dan, Karakuş’a ziyaret

Uzun yıllar eğitimci olarak Okul Müdürlükleri görevlerinde bulunan ve son olarak Bodrum’da görev yapan Devrim Karakuş’un, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Şube Müdürü olarak atanmasının ardından Menteşe Ziraat...

Baştuğ’dan, Karakuş’a ziyaret

Uzun yıllar eğitimci olarak Okul Müdürlükleri görevlerinde bulunan ve son olarak Bodrum’da görev yapan Devrim Karakuş’un, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Şube Müdürü olarak atanmasının ardından Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ Karakuş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Menteşe Ziraat Odası Başkanı Baştuğ, Karakuş’un görev yaptığı okulların sportif alanda verdiği çabalar ve başarıların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde de sürdürmesi temennisinde bulundu. Baştuğ, “Devrim hocamız girişimci ruhu olan, başarı çıtasını her zaman yüksekte tutmayı hedefleyen Muğla’mızın yetiştirdiği ender eğitimcilerden birisi. Her görev yaptığı okulda sportif ve sosyal anlamda öğrencilerine hep başarıyı aşıladı. Son yılların en büyük spor yatırımlarının Muğla’mıza kazandırılmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’in ekibine Devrim hocamızın da büyük bir katkı vereceğine inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.