Başkan Gümüş’ten Ünal ailesine yardım eli

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Karabağlar Yaylası mevkiinde evi yanan vatandaşı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Gümüş, “Belediye olarak ailenin yaralarını sarma konusunda elimizden gelen...

Başkan Gümüş’ten Ünal ailesine yardım eli

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Karabağlar Yaylası mevkiinde evi yanan vatandaşı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Gümüş, “Belediye olarak ailenin yaralarını sarma konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

Sinem Karakaya

Mehmet Ali Ünal isimli vatandaşa ait ahşap yayla evinde 30 Ağustos günü elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen bir yangın çıkmış ve ev tamamen yanmıştı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, eşi Sevilay Gümüş ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz ile birlikte evi yanan vatandaşı ve ailesini ziyaret etti.

Belediye olarak aileye yardımda bulunacaklarını ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Başkan Gümüş, “Mehmet Ali Ünal kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Olayda can kaybı olmaması tek tesellimiz. Belediye olarak ailenin yaralarını sarma konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız. Büyükşehir Belediyemiz ve Kaymakamlığımız da konuyla yakından ilgileniyorlar. Ünal ailesine tekrar geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.