Basın Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Başarı Ödülleri Yaraşması’nda ödüle layık görülen eserlerin sahipleri düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı. Muğla Haber Gazetesi farklı dallarda 7 ödül aldı.Muğla...

Basın Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Başarı Ödülleri Yaraşması’nda ödüle layık görülen eserlerin sahipleri düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı. Muğla Haber Gazetesi farklı dallarda 7 ödül aldı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Basın Başarı Ödülleri bu yıl da  Cumhuriyet Gazetesi’nin ilk yazı işleri müdürlerinden Köyceğizli Feridun Osman Menteşoğlu adına gerçekleştirildi. Ödüle layık görülen eserlerin sahipleri ödüllerini Altınkalp Tesislerinde düzenlenen bir törenle aldı.

Törene, CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Tolga Çandar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, siyasi parti temsilcileri, meslek örgütleri temsilcileri ve çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş, Osmanlı’nın son dönemi ve Cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze kadar olan süreçte Muğla Basını ve Muğlalı gazeteci ve fikir adamlarının cumhuriyete ve aydınlanmaya yaptıkları katkılardan da örnekler vererek, ödül alan basın mensuplarını kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından ödül alan basın mensuplarına ödülleri geceye katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Muğla HABER Gazetesi 7 ödül aldı

Ödül töreninde HABER Gazetesi de 7 ödül aldı. Türk Kadınına şiddetin arttığı günlerde adına düzenlenen ödülü  Prof. Dr. Yasemin Balcı, Röportaj Dalında Hüseyin Atılgan, Spor Yorum Dalında Doç.Dr. Mehmet Bayansalduz, Güncel Felsegi Yazı Dalında Prof. Dr. Hatice Nur Erkızan, Güncel Siyasi Yazı Dalında Yüksel Sarı, Güncel Çevre ve Şehircilik Yazı dalında da Türker Çermik ve Hakan Güngör ödüllerini aldılar.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.