BAŞHEKİM REKTÖRLÜK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürsoy Doğan, 15 Mayıs 2014’de gerçekleşecek olan rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.15 Mayıs 2014’de gerçekleşecek olan...

BAŞHEKİM REKTÖRLÜK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürsoy Doğan, 15 Mayıs 2014’de gerçekleşecek olan rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

15 Mayıs 2014’de gerçekleşecek olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlük seçimleri öncesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürsoy Doğan rektör adaylığını açıkladı.

Rektör Adayı Prof. Dr. Doğan, akademik birikiminin yeterli olduğunu ve hastanelerin sağlık alanında özellikle birimlerin geliştirilmesi ve sağlık hizmetinin bilimsel temellere dayandırılması için çalıştığını belirterek, “Sağlık alanındaki çalışmalarımızın üniversitemizin bütününü kucaklayarak bir boyuta taşımamız gerektiğine inanıyorum. Bu düşünceyle yeni dönemde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne adayım” dedi.

Rektör seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği hedefleri açıklayan Prof. Dr. Doğan; “Bilimsel niteliği arttırmak, Türk üniversiteleri sıralamasında hak ettiğimiz yeri almak, sadece Muğla’nın değil bir dünya üniversitesi olması yolunda adımlar atmak, öğretim üyelerimizin bölgesel sektörlerle işbirliğine yönelik proje ve protokoller oluşturmak, özel sektör-öğretim üyesi-öğrenci organik bağını oluşturup mezuniyet öncesi ve sonrası öğrencilerimize istihdam sağlama çalışmalarını başlatmak, ilimizin coğrafi konumu gereği öne çıkan alanlarda bölüm ve programların açılması yönünden çalışmalarda bulunmak, açılmış olanların geliştirilmesine çalışmak, şehrimizin etkin dinamikleri ile iletişim halinde olmak, müşterek projeler üretmek, öğretim üyelerimizi TÜBİTAK ve AB projelerine katılımları yönünde teşvik etmek, üniversitemiz imkanları ölçüsünde Öğretim üyelerinin yurt dışı çalışmaları için destek sağlamak, tüm bunları yaparken Kamu Kaynaklarını etkin kullanmak, yatırım tercihlerini bu yönde belirlemek, başlıca hedef ve amaçlarımızdır” diye konuştu.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.