“Başbakanın afişleri arkasına sığınıyorsun”

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Adayı Behçet Saatcı, Karagedik’te AK Parti adayına “ Fethiye’ye 5 yıldan 5 yıla gelirsen sadece başbakanı afeşleri arkasına sığınırsın” diyerek gönderme yaptı.Fethiye Belediye Başkanı...

“Başbakanın afişleri arkasına sığınıyorsun”

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Adayı Behçet Saatcı, Karagedik’te AK Parti adayına “ Fethiye’ye 5 yıldan 5 yıla gelirsen sadece başbakanı afeşleri arkasına sığınırsın” diyerek gönderme yaptı.

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, geçtiğimiz haftalarda hizmete açtığı Karagedik Sosyal Tesisleri’nde, Karagedik halkıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Yoğun katılımdan dolayı sosyal tesis tıklım tıklım dolarken, bazı vatandaşlar dışarıdan Saatcı’yı dinledi. AKP’nin başbakanla olan billboardlarını vatandaşlara gösteren Saatcı, “Bayramdan bayrama Fethiye’ye gelirsen, 5 yılda bir Ankara’dan aday olarak gönderilirsen olacağı budur. Tozlu yollarda yürümezsen, vatandaşın elini sıkmazsan parkı, bahçeyi nereye yapacağını bilmezsen Sayın Başbakan’ın billboardlarının arkasına sığınmak zorunda kalırsın” dedi.

Karagedik sakinlerine 2009 yılında verdiği söz üzerine cami isteğini yerine getiren, bölgenin sorunları arasında yer alan üst geçidi hizmete açan, Karagedik Anasınıfını Fethiye Evi Gönüllüleriyle birlikte bölge sakinlerinin hizmetine sunan, okulun etrafında düzenlemeler gerçekleştiren ve son olarak modern Karagedik Sosyal Tesisi’ni faaliyete geçiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, gelecek dönemde Karagedik’e ilk yapacağı hizmetin de Sağlık Ocağı olduğunu ifade etti. Bölgeye kazandırdığı alt ve üst yapı bilgilerini de vatandaşlara aktaran Başkan Saatcı, “Bir kardeşimizden ‘festival yapacağım ve çayı 50 kuruş yapacağım’ sözlerinden başka bir şey duymadık. Bir Pazar günü yatırımlarını açıkladı. Ne yeri belli, ne imar planları belli… İnternet ortamından çıkar gemiyi, çıkar stadı ‘ben bunları yapacağım’ de. Bizimde projelerimizin hepsinin belgeli, neyin nerede yapılacağının net olarak gördünüz ve izlediniz” dedi.

“Bayramdan bayrama gelirsen”

AKP’nin Fethiye’de astırdığı ‘İstanbul’a 3. Köprü, 25 stadyum, 15 dev şehir hastanesi’ afişlerini Karagedik halkıyla paylaşan Saatcı, “İstanbul’a yapılan 3. Köprüden Karagedik sakinlerine ne? Fethiye’ye ne yapacak? Genel seçim olsa haklılar. Yerel seçimde bu afişler ne iş? Bu neyin göstergesi. Bunu eleştirmek için söylemiyorum. Hiç şahsiyetiyle de alıp veremediğim bir şey yok. Ama bayramdan bayrama Fethiye’ye gelirsen, 5 yılda bir Ankara’dan aday olarak gönderilirsen olacağı budur. Tozlu yollarda yürümezsen, vatandaşın elini sıkmazsan parkı, bahçeyi nereye yapacağını bilmezsen Başbakan’ın billboardlarının arkasına sığınmak zorunda kalırsın. Ben arkadaşımı eleştirmek için bunları söylemiyorum. Sayın Başbakana Allah güç versin, vallahi bir partiyi sırtlamış götürüyor. Ama onunda son zamanlarda yorulduğunu çok net görüyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.