Başarılı satranççılara ödül

Türkiye Satranç Federasyonu Ortaca Temsilciliği tarafından düzenlenen “Ortaca Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası”nda dereceye giren satranççılara ödülleri düzenlenen törenle verildi.Türkiye Satranç Federasyonu’nun...

Başarılı satranççılara ödül

Türkiye Satranç Federasyonu Ortaca Temsilciliği tarafından düzenlenen “Ortaca Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası”nda dereceye giren satranççılara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Türkiye Satranç Federasyonu’nun Ortaca Temsilciliği tarafından Bahçelievler Düğün Salonu’nda organize edilen ve 7 tur üzerinden yapılan Ortaca Atatürk Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’na Ortaca, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye, Marmaris İlçelerinden 360 oyuncu ile 6 hakem yer aldı.

Turnuva hakkında bilgiler veren Türkiye Satranç Federasyonu’nun Ortaca Temsilcisi Cengiz Şatır; “Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ve Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü gözetiminde yapılan turnuvaya Ortaca, Köyceğiz, Dalaman, Marmaris ve Fethiye ilçelerimizden 360 satranç oyuncusu katıldı. Her geçen yıl turnuvaya ilgi artarak devam etmekte. Biz Ortaca temsilciliği olarak burada gençlerimizi kahve ve internet Caferlerinden kurtarıp, satranç oyununu sevdirip, benimsetmektir. Ortaca Belediyesi bize geçmiş olduğumuz yılarda Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı salonu satranç turnuvaları için bize tahsis etti. Katılımcıların çok olması nedeniyle masa sayımız yetersiz gelmeye başladı. Bizler yetkililerden çocuklarımız adına masa talebimiz var. Yardım sever vatandaşlarımızdan dan da bu konuda gelecek olan yarımlar konusundan şimdiden teşekkür ediyorum. Yapılan bu turnuva, bizlere ilerisi için ümit verdi. Aslında Ortacalı çok iyi satranç oyuncuları var; diğer ilçelerden de gelen güçlü oyuncular turnuvaya renk kattılar. Çok iyi bir turnuva oldu. Yapılan Satranç Turnuvası genel sıralamalarda 4 guruptan ilk üçe giren 12 oyuncuya kupa, diğer 4 grupta ilk on dereceye giren oyunculara da 250 adet madalya verildi bir kez daha Türkiye Satranç Federasyonu, öğrenci ve velilerimiz adına belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.